doamne ce iaz frumos ai! se vede ca acolo esti in tara florilor.Aici nu gasesc nici o floare de apa.Nufarul meu roz mi l-a cumparat cineva din germania.Pe unde intreb imi raspund ca nu aduc specii de apa ca nu renteaza,nu se vind.vad ca ai si crapi coi,ce fericiti se simt printre atitea plante...
Pestii au si ei povestra lor. Anul trecut una din testoasele mele nu manca de mai bine de o luna desi parea sanatoasa. Dupa radiografii si alte analize (extrem de scumpe) doctorul m-a sfatuit sa cumpat doi pestisori. Poate acestia ii vor deschide apetitul. Am luat doi pestisori dar nu m-a lasat sufletul sa-i pun in acvariu la broasca. Am pus doar unul iar celalalt l-am lasat intr-o galeata. Dupa 3 zile, cand am vazut ca broasca nu s-a atins de peste i-am pus pe amandoi in balta. Doream sa am pesti dar imi era groaza sa cumpar de frica sa nu moara peste iarna. Baltuta mea are doar 40cm adancime. Pestii au trecut cu bine peste prima iarna. Sper sa o faca si acum. Voi vedea ce voi face cu ei cand vor creste mari. Soiul acesta de coi e prea mare pentru baltuta mea.
Aici, departe, am descoperit pasiunea pentru flori. Am zis mereu ca a fost o necesitate...am avut nevoie de ceva care sa inlocuiasca animalele multe pe care le-am avut acasa.
Cautam poze cu craite si am ajuns in albumul tau. Fara sa citesc comentariile, de cind am vazut pozele cu gradina din spate am stiut ca locuiesti in Olanda. Am si eu doi prieteni (un cuplu) romani stabiliti acolo si am recunoscut stilul arhitectural. :) Ei locuiesc intr-un orasel al carui nume il tin minte pentru ca aduce cu "leustean" - Leusden, daca am scris bine. Ai o gradina minunata si am o multime de intrebari despre cum o ingrijesti, daca obtii parte din flori din seminte si multe altele. Dar macar o intrebare tot iti adresez: cum faci cu bulbii florilor de primavara dupa ce se trec florile si frunzele? Le scoti ca sa pui florile de vara, sau tii minte unde sint si nu sapi acolo?
Iti multumesc pentru minunata plimbare pe care am facut-o in albumul tau. Nu am cont pe SunPhoto, dar am pus bookmark pe pagina asta, ca sa urmaresc daca imi raspunzi. :) P.S. In albumul "musafiri in gradina" am observat ca prima poza e singura care nu are numele "vizitatorului inaripat". Daca nu l-ai identificat, si eu am aflat abia anul trecut ca asa arata celebrul Pitigoi din poezia aia cu "citi-ca-voi, citi-ca-voi". Sper ca soricelul insetat era doar in trecere... :)
Da, ai scris bine Leusden. Ce noroc ca seamana cu "leustean":) As vrea sa gasesc si eu "sinonime" la cuvintele olandeze care nu vor sa-mi stea in memorie:)
In privinta bulbilor pe unii ii scot, pe altii ii las in gradina si pun un semn ca sa nu le sap acolo. Uneori ma cam incurca si pe mine dar ce pot sa fac...incerc inca sa gasesc solutii de combinare a plantelor ca sa nu mai am prea mari batai de cap. Gradinile sunt mici si eu as vrea o multime de plantë:)
Ma bucur ca l-ai identificat pe pitigoi.Multumesc.I-am trecut acum numele sub poza.
Soricei vin destul de multi in gradina. Eu ii vad doar cand pisica vine si-mi prezinta ce a vanat. Sunt mult mai mici decat cel din poza, care era chiar foarte mare. Saracul cred ca si el a sfarsit in ghearele pisicii mele chiar in ziua in care am facut poza. poza a fost facuta dimineata iar seara m-a asteptat in bucatarie un soricel mort...dupa dimensiuni cred ca era cel din poza:(
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.